Nahrin Narosan áfonya koncentrátum 500ml

Nahrin áfonya az egészség természetes forrása

nahrin-narosan-afonya-kivonat-koncentratum-500ml.jpg A Nahrin Narosan áfonya multivitamin természetes vitaminokban gazdag, virágport tartalmaz, és magas ásványi anyag tartalommal készül. Kimagasló hatékonysággal pótolja a szervezet vashiányát, erősíti az immunrendszert, a szervezet ellenálló képességét, javítja a szellemi frissességet, véd a megfázásos betegségek ellen, segít a betegségek utáni gyors gyógyulásban.

Narosan áfonya kivonat multivitamin koncentrátum tartalma: 500ml kb. 20-40 napig elegendő

A Nahrin Narosan Áfonya multivitamin adagolása: - Kúraszerű akalmazás, illetve vashiány esetén, évszakok váltásakor az immunrendszer erősítésére: a kúra kezdetén, naponta 3x egy evőkanállal, utána naponta 1 evőkanállal étkezés előtt 20 perccel, - Rendszeres használat esetén: naponta 1 teáskanállal étkezés előtt 20 perccel.

Kisgyermeknek vashiány esetén kúraszerűen naponta 1 éves kortól vagy 10 kg felett testsúlykilogramonként 1 csepp (5ml = 1 kávéskanál) -

Cukorbetegek is fogyaszthatják: 1 ml 0,4g CH (szénhidrát) tartalmaz, melyből 0,25g fructose.

Narosan áfonya multivitamin hatásai: A Narosan áfonya multivitamin erősíti az immunrendszert, hatásosan pótolja a szervezet részére nélkülözhetetelen vasat (terhes és szoptatós anyáknak, fiatal lányoknak ajánlott a vashiány pótlására) Növeli az ellenálló képességet, véd az allergiás és megfázásos betegségek ellen, jó vitaminpótlást biztosít.  A Narosan áfonya multivitamin javítja a sejtek működését, anyagcseréjét. Védelmet ad a gyermekkori betegségek ellen, erősíti a szervezetet, véd a fáradékonyság ellen.A Narosan áfonya multivitamin különlegesen magas értékű vitamin összeállítás, természetes alapú immunrendszer erősítő. A természetes összetevők különösen jó hatásfokkal kerülnek az emberi szervezetbe, így kis mennyiség is elegendő.

A Narosan áfonyában nagy arányban található A-, B1-, B6-, B12-, E-, és C-vitamin, szelén, cink. A Narosan áfonya multivitaminban további fontos kiegészítők vannak: folsav, kalcium, biotin, niacin, vas, magnézium, réz, foszfor, kálium. Valamennyi összetevő  létfontosságú az emberi szervezet számára, ezek harmonikus arányának megválasztása biztosítja az eredményes megelőzést. A Narosan Áfonya multivitamin vastartalma magas a vas nélkülözhetetlen az élethez, szükséges a hemoglobin (vörösvértestek) képzéséhez, továbbá a mioglobin (izmok vörös festékanyaga) és bizonyos enzimek keletkezéséhez.


Webáruház: http://www.just-nahrin.hu/nahrin-narosan-afonya-kivonat-koncentratum-500ml.html